söndag

Shu! vaknade idag typ 8 eller nått :O
Somnade igår på soffan så gick upp till mitt rum o där låg marre vaken, chillchill!
vi gjorde inte mkt kollade på tv och sen hörde vi att väsby damlag skulle spela match så vi hetsade dit o kollade på dom.. efter typ andra perioden så kom alice oxå!.. väsby vann med 4-2.. grattis :)
Kom precis hem o ska nu ta de lungt innan jag ska på match igen. fast den hära gången så ska mitt lag eller vad man säger, spela!
Vi ska möta nått täby lag! chillchill =)
Hörs sen puss!

00:00

Tjenare bloggen!
klockan är nu 12 och alla har precis dragit från marre!
ganska skönt, för nu hinner vi städa och vara hemma hos mig i skaplig tid!
ska ju på match i morrn oxå!... kvällen va faktist väldigt lyckad! bilder kommer upp senare ;)
hörs imorrn eller ikv senare om min blogg funkar på  min data nu!?
pusss

Lördag

Shuulelu igen :)
Sitter just nu hemma hos marre!
Vi har precis fixat vår dricka o  ska snart börja.. väntar bara på att alice o typ marre o felle ska komma?
Vi ska typ ba chill dricka lite! kan bli najs som fan.. men hoppas inte jag blir bakis, för i morrn har jag fan match okej den e ju på kvällen vid typ 6 men ändå ;/... men de blir nog as bra ändå eller vad tror ni!?...
ska börja sminka mig nu så ni får veta mer sen om vad som händer/hänt ikv :)
puss på er, mina kära besökare!

fredagen

Tjenare bloggen!
mitt blogg konto fuckade i går och idag, så kunde inte skriva.. men tror att de bara e på min cp data för nu är jag hemma hos marre o de funkar hur bra som helst nu!
iaf så hände inte mkt igår, var på träningen och de va ba jag o 4 till som tränade.. inte kul inte kul ;/
Sen drog jag iaf hem o lämnade alla mina innebandy grejer osv o sen drog jag o mötte marre vid hemköp o så köpte vi godis o läsk typ. När vi kom  hem till mig så kollade vi på en as bra SVENSK film.. haha ja såklart den va svensk.. hatar alla filmer som inte är svenska! Sen sov vi typ...
så de va min fredah :) puss!

22:41

yoyoyo!
Idag på kvällen har jag inte gjort mkt jenny kom kanske vid 5 halv 6?
sen så drog ja o duscha så gick vi o mötte marre o köpte pimpim o chocklad... mums :)
marre drog för typ 2 timmar sen o jag o jenny har precis kollat på stilar som jag kan ha när jag ska tatuera mig.. o vi hittade en som faktist var ganska najs!.. men sen tänkte vi ju nici är ju as grym på att rita o skriver, så hon kanske kan göra nån najs stil till mitt namn!? =)
Ja nu ska vi iaf sova vi hörs imorrn! pussssssssssss

22:44

Känner hur tråkig blogg jag har just nu!.. hur vilj ni ens läsa den? ni kanske blir tvingade!?.. iaf va, orkar egentligen inte skriva men eftersom att jag har besökare som kollar in min blogg varja dag så gör jag det för eran skull!.. Känn er omtyckta ;)
Satt för en stund sen o kollade på andra avenyn på tv, fattar inte varför jag hade ju lixom redan sätt de på datan på dan :O ... jaja de måste väl bero på att de är så jävla bäst!.. någon av er som kanske håller med mig?
Men efter andra avenyn slutade vet jag faktist inte vad jag gjorde minns typ inte... Nu har jag iaf fått en wallander film av jani som jag snart ska lägga mig o kolla och somna till!

Förresten fett tråkig dag de har vart idag! har fan inte gjort någonting typ.. Fast de brukar jag ju nt göra heller!.. men känner att den hära dagen har vart värre än dom brukar :/.. kanske är det skolan jag börjat sakna har ju fasen inte vart där på två hela dagar :(.. men så går det när man har ont i magen!.
Iaf va så smsade marre mig o frågade vad jag vill ha när jag fyller år!?.. kan ju chilla med livet, de är ju typ 3 veckor kvar fan :) .. men iaf va så svarade jag att jag ville ha en stor puss.. men vet ni vad!? hon hade tänkt sig att köpa en kanin, hihihi! fett najs va? ;)... nackdelen med de är ju den att då kommer inte jenny kunna sova hos mig :(.. men kanske om jag ställer den i ett annat rum när hon sover över! jaja får se hur de blir med den saken...

Jaopp nu orkar jag inte skriva nå mer ska fan va hos läkaren imorrn klockan kvart i 9 :O..
hur ska ja orka upp`? men de blir nog as bra ;).. hörs imorrn mina kära läsare puss på rumpan! <3

14:39

Tjenare :)
har pecis spelat cs:D.. det gick faktist ganska bra o de va typ as länge sen jag gjorde de!
väntar nu iaf på att jonna ska smsa o så ska vi dra till express o käka kebab X).. fett gott, fett tjock :) men de är najs!...
Får se om jag ska träna senare men har fortfarande ont i magen!.. kan alvedon fittan hjälpa!? nejnej..
jaja vi höres, pussss!

Onsdag

sorry för dålig uppdatering!
Idag så vaknade jag vid 9 av att jag hade as ont i magen, som jag nu haft sen i måndas typ :O...
Så gick upp o tog en cigg o softade lite där nere.. sen gick jag upp till jenny som höll på att klä på sig,.. o nu har jag precis gått med henne o hunden till bussen som hon skulle ta för att åka till skolan!
skriver mer sen! pusss

23:04

Tjenare!
Gick hem från skolan idag vid typ 12.. de va verkligen tråk där så pallante va kvar, dessutom va de  bara en o en halv lektion kvar :P..
När jag kom hem satte jag mig vid datan i typ 3 timmar.. sen så drog jag mamma o jani till pappas jobb, dom skulle hämta nån last bil så dom skulle kunna köra skit imorrn o så fixade dom nytt kylskåp och nya toaletter!. Fan va najs ska få nytt handfat o toalett dit upp!.. kranen på handfattet där upp är helt fuckad stråle så de typ skvätter ;O... jaja nu ska de ändå bytas så de  blir najs!..
När vi kom fram så tog jag pappas buss kort o sen drog jag med tunnelbanan o sen pendeln till väsby!..
Ajuste fan va jag hatar sl, ska skjuta den som uppfann sl asså!.. jag var i väsby 17.17 och skulle ta bussen till runby 17.28 men nej står där till typ 43 och buss jäveln kommer ju förfan inte.. så fick typ springa hem för att hinna byta kläder o dra på innebandyn.. men när jag kom hem typ så fick jag as ont i magen men drog till träningen ändå. det kunde ju lixom försvina!. men det gjorde det inte så jag satt där o bara kollade på med 3 andra i mitt lag som typ oxå va sjuka eller vad man ska säga :D...
Drog hem sen och skulle möta ewe på cs! men hon bangade o ska möta mig imorrn :)... tror hon att hon tar mig serriöst!?.. nejnej de gör hon verkligen inte.. kanske om hon fuskar.. har lixom mött henne förut med hon kan ju iför tjej blivigt bättre men inte så jävla mkt bättre.. tror iaf inte jag, men men de får vi väll se imorrn då!
har fortfarande as ont i magen och fick huvudverk för ett litet tag sen och mår jag såhär imorrn så lär jag ju inte att orka ta mig till skolan tyvär ;/..
har  förresten fortfarnade jävligt ont i benet så ska till doktor klockan typ 9 på torsdag! nu får dom fan ta reda på vad det är!. pallante gå runt o ha ont lixom :'(...                                                                                           och efter det att ewe bangat på att mötta mig (fast hon tjatat, så mkt) så drog jag o jenny till hemköp för att köpa glass!...
ska snart gå o sova jenny ska sova här najsnajs! vi ska nog somna till pippi eller jag ska iaf de för är fett trött!
Hörs imorrn, pusss <3


Måndag

Tjena mina läsare =)
gick upp idag klockan 6 o ba gjorde typ ingenting och nu har jag precis duschat o fönat håret :D.. haha intressant :P.. nej!..
Ska iaf gå till skolan snart :)..
ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva :/.. kan iaf berätta att jenny ska sova här idag! najsnjas.. mmh nu orkar jag inte skriva nå mer vi hörs sen puss!

23:25

Heey ;D
kom hem vid 3 min över 9.. faaan skulle ju vara hemma halv 9 så jag hann att duscha innan johan falk, men nej gjorde man såklart inte!..
Jag och jenny drog iaf hem till henne o så kom julia, o så kollade vi på en gamal hemsida vi alltid bäställde grejer ifrån så jag ska nog bäställa en tröja någon gång :P

sitter nu och pratar med jenny i tele, och ska snart sova :)
pusssssssss

Bilden är as liten men asså de står upp god forgives, i dont
fett najs tröja måste ha! ;)

söndag

tjena! idag började jag dagen med att vakna i jennys säng helt själv helt mobbad. :(... eh ja hon sov i sin pappas säng för att hon klagar på min rumpa =S.... Eh allafall va så drog vi till runby efter ett litet tag. när vi kom dit städade vi mitt rum och så vidare, har möblerat om och slängt ut massa jävla skit ;).... Sen gick vi ner och åt mammas köttbullar sen en timme senare kom mamma gittan hem och vi käkade tacos hahaahahahhahaha tjockisar =) -_- ...
japp nu orkar jag inte skriva nå mer :) pusspuss


lördag

tjena!
vaknade typ a eller jag vetefan :P.. men iaf så va jag typ hemma vid halv 3, och sen nu ska vi snart hem till pillan på middag =) kulkul!.. vi ska vara där 6 (:
nu sitter jag hemma hos mig med marre s iaf :) .. vi gör typ ingenting hon kollar i min gaderåb eller vad det heter :P
Ska spela lite spel på datan nu medans hon håller på med det hon gör!
så vi hörs sen så får ni veta mer om vad som händer ;)

pussssssssssss

Fredag

Yooo!
Igår eller alltså fredag så var jag först på träning o sen skulle jag ju dragit till märsta men sen pallade jag inte, men sen drog jag och maria b, iaf till denise!.. de va najsnajs :)
puss

jag dör!...

haha tjejer minns ni när vi va på fest hos matton!?
hahahahhahaahha jag döör för det här va de roligast på hela den kvällen!

hahahahhaha amanda kommer du ihåg? :) pusssssssss


Fredag

Heey :)
vaknade idag vid typ 10 över 8.. satte upp håret klädde på mig och gick med jani till kuk8 för att köpa cigg!
Efter det så drog jag upp till skolan softade där lite.. Fett jobbig dag i dag, hatar fredagarnas schema! Drog iaf hem efter lunchen, hade "mens verk" :P....
Sitter nu hemma och har skit tråkigt.. kan någon ba komma och uppehålla mig? :)

Ikv så har jag faktist lite planer.. eller aa, först innebandy sen hem duscha och sen ska jag till märsta!
Där vet jag inte exakt vilka jag ska vara med, bara ewe o david.. men de blir nog någon mer ;)

Ja vi hörs sen blogg läsare! puss

Torsdag

Tjenare.
orkade typ inte skriva igår..
idag har jag iaf inte gjort nått speciellt typ, vart i skolan o sådär sitter nu hemma o hoppas på att jenny kommer idag!..
Mer vet jag inte vad som händer :P
Hörs sen puss!

Onsdag

Tjenare!
Vaknade idag vid 7 av att jenny kliade mig på ryggen, o sa att jag var tvungen att gå upp!.. ja dör hon är så jävla bra på att klia o sånt ;)..
Sen så drog hon till bussen halv 8 och jag hoppade in i duschen och har precis fönat håret :)..
Idag ska jag åka och kolla mitt ben... hoppas det inte är nått speciellt!.. Ska oxå inte träna idag eftersom att de bara gör ondare o ondare när jag springer :'(..
Hoppas de går över snart, för det jag vill är ju att spela innebandy! ;(..

Sitter nu och lyssnar på shorty- jag älskar dig. Jag tror jag dör asså!.. så jävla fin låt.. eller fin o fin, den är bra som fan :)

Ja nu ska jag nog spela lite :D
Pussss

massage mmm......

Tjenare! idag kom jenny för några timmar sen. Vi käkade middag med gittan å göran och snackade lite :) Sen gick vi med zoogin och mötte Marre s vid macken :) när vi kom hem till mig igen gav marre mig massage på benet, som jag för övrigt har jävligt ont i. Och sen är jenny så klart super snäll och ger mig massage på ryggen och ansiktet och magen. Jävligt snäll människa. Och nu sitter vi och kollar på rosa pantern 2 och väntar på att paradise hotel som börjar klockan 10 :) puss puss


Hela dagen typ

Hej!
Har precis käkat mackor med ewe... sitter nu hemma o tråkar!
Tänkte berätta lite om matchen!
Vi mötte edsberg alltså runby mot edsberg.
vi förlorade med 7-1... Sen iaf när dommaren blåst av, alltså att matchen va slut!..
Då får amanda en boll rakt på armen av nån fitta i andra laget.. och jennifer blöder på fingret.. Vet faktist inte riktigt varför ;O... men sen iaf så stor vi utanför o väntar på dom.. o så kommer rektorn vår ut o typ säger att vi är dåliga förlorare... men vi vart ju inte sura för att vi förlorade, eller jo  okej men asså inte på dom.. de var ju för att hon sköt bollen på amanda fast matchen var slut!.. Så vi drog utanför deras omklädnings rum, o väntade på dom för vi ville att dom skulle komma ut! men sega som dom va så han vi stå där i typ 30 min o gå in i skolan o hämta jacker! Sen skricker moa om att dom e klara ni, o dom skulle ta bussen så typ jag o sara springer ikapp jennifer lite o sen typ så börjar deras målvakt lägga sig i de hela o de blir lite tjafs så rektorn ska ta bort jennifer!
Och skön som hon är så spottar hon såklart målvaknten i ansiktet o hon börjar skricka fitta o hora o sånt ni vet :P..
Ja de var väl typ de.. Vi alla som spelat dm i dag drog hem.. för vem pallar vara svettig o äcklig i skolan!?.. nja inte jag iaf, och antagligen inte restev av tjejerna heller ;)..
Men så nu är iaf jag och keto hemma hos mig o gör nada.. ska oxå föresten kolla mitt knä. för nu har det blivigt värre :'(...

Och killarna som spelade idag gjorde två jätte bra matcher, fast att ni förlorade!.. och du simon i mål? du är grymm!

Hörs sen pusssssssss

Tisdag

Hej!
I dag så veckte pappa mig klockan sex, han gjorde det igår oxå... fy fan va jobbigt de är jobbigt att gå upp såhär tidigt på morgonen speciellt när man inte har någonting att göra ;O...
Så nu får jag väl roa mig med att hitta nå spel o spela på datan :P haha..

ajuste matchen är ju idag som ni alla kanske fattat..
Fett chill är taggad fan.. men vi får inte förlora fett pinsamt då, ;)
Men vi hörs sen så får ni veta hur det gick oxå ;D
Pussssssss på er mina små söta läsare!

aaj...

Tjenare alla!
Kom precis hem från träningen! Och vårat lag spelade bättre än någonsin idag :).. Så det var verkligen kul.. bollen gick runt som den skulle, åh a de va najs!...
Känner nu att jag har skit ont i benet eller det kom igår!.. har haft problem med det ända sen jag va liten men då har de typ kommit o gått o så har det inte gjort såhär jävla ont! så om det inte är borta tills på onsdag så lär jag ju åka in o kolla det ;/...
Ska iaf hoppa in i duschen nu!
Skoldm imorrn då tjejer!.. hoppas alla är taggade, för det är iaf jag =)
Hörs sen pusssssss

trött....

chacha bloggen:)... hahahha va tvungen att härma han i reklamen ;)
kom hem vid typ 3 var med moa ett tag o sen nu har jag precis vaknat!
tur för mig så jag inte sov bort hela träningen.. fast e fortfarande trött :(..
Ska snart på träning eller ska väl typ dra om en timme eller nått :p..
Så ska kolla på SOS familj pogramet tills dess :D pusssssss


Måndag och klockan är 09:06

Yo yo yo!
Kom till skolan för ett tag  sen! gick upp klockan sex, så jag hade mkt tid att bara göra ingenting :P...
så jag satt o höll på med mitt internet hur länge som helst kanske 20-30 min :o.. Fucktard internet asså!
jaja, sen kom det iallafall igång så jag satte mig o kollade på SOS familj :P
haha jag älskar yasmine :) hon e så jävla rolig.. hon får mig att på minna mig själv om när jag var 12 :)..
Sen så drog jag på mig kläder o gick upp till skolan.. men när jag hade gått kanske halva vägen så smsar ewe o säger att jag ska gå till bussplatsen o då så var jag tvungen att gå till baka lite!.. men sen när ja va där ¨så såg jag ju att min innebandy klubba fattades ;).. så då gick jag fort som attan men jag han! bravo ;)hahaha
Ja men nu är vi iaf i skolan och har hälsa lektion  ... Ganska tråk.. men det är ju najs att jag har ewe i gruppen. o viktor vill ju typ inte ens prata med mig ;O ... haha men det går nog över!
Ja de va väl de:) haha märkte ni att de vart mkt skivande idag? hihihihi


pussssssssssss

söndag

Yoo!
började dagen med att försova mig till min match så då vart de hets som fan!
Sen så drog ja dit spelade matchen o sen drog ja hem till mig med ewe duschade o sminkade mig...
vi köpte cigg o sen drog vi till märsta o träffade david o felix.. det va kul! men ja ville ju träffa charlie :( ... jaja sånt e livet.. sitter nu hemma o kollar johan falk., de e så bra asså!
Hörs imorrn puss

Lördag

Shuuuuuuuuuuu!
hahhaa ja mötte marre idag vid kuk8 :)...
sen drog vi hem till mig o käkade o ba flamsade som fan! o nu har vi precis kommit in från att varit ute med min hund... hahahahhahaa ni måste se filmen ja sen kommer att lägga upp!.. ni kommer få er ett gått skratt ;)
jaa de va väl de!

pusss

Igår...

Igår så gjorde jag inte.. efter träningen så drog jag upp till gårn o softade där lite o så gick jag o jonna o mötte ewe o  batman! :)... skit sööt hund! Lägger upp bilder sen för just nu har jag ingen sladd!
sen så drog jag o jonna hem, o så typ sov jag! kuul fredag kväll, verkligen nt!

Fredag

Shuuu :)
Sitter hemma just nu o gör typ ingenting :P ... ska på träning snart, eller snart o snart om typ 3 timmar xD..menmen de är ju typ snart!...
Vetefan vad som händer ikv :/ .. nån som ska göra nått kul !?..
annars blir det nog gården eftersom ja är hemma ganska sen oxå efter innebandyn o måste duscha o sånt då så när ja e klart kanske klockan e halv 11 :P.. men om de e någon som vill ses så kan den ju ta o smsa mig :):):):)

Hörs pusssssssssss

21:51

shulelulu :D
har precis käkat vitlöks baugette med jenny!.. De smakade väl helt okej!
Ska väl snart sova... -_- . får fan inte försova mig imorrn... De är ju förfan innebandy på jumpan :):):):)
hihi ja dör för innebandy nu för tiden!.. hahaha www.TÖNT.nu/JosefinLolax :D...
ne men de va väl allt jag hade att skriva om idag :P...
Förresten!? varför är det inge paradise idag !?.. det brukar väl vara idag!?... De är väl iaf imorrn?

jaja ska väl se på tv eller nått nu, nog snart sova =) Hörs puss på er blogg läsare! <3

Torsdag

Shuu :)
Kom precis hem, har vart hemma hos min farmor o farfar! De va najs.. satt där o käkade glass o godis =)
Nu sitter jag hemma o väntar på mat!.. Fett najs e fett hungrig!
Sen om ett tag så kommer natta förbi, ska bli kul.. för de va så jätte jävla länge sen jag träffade henne!
Sen ikv kanske jenny oxå kommer!... Känner just nu att jag ba e as trött o vill sova, men vad gör man inte ;)

Pusss


21:50

YooYoooYoooo!
Har precis kommit hem från träningen :).. De va riktigt najs! och så ska keto börja stå i vårat lag typ :)
ja som sagt var kom precis hem ska nu hoppa in i duschen o sen sova :D ...
Höres imorrn! pusss

Onsdag

Tjenare bloggen!
vaknade idag typ 20 i 9, fan ja försov mig :'(.. jaja sånt som händer ändå!
Sen drog jag till skolan o softade där..
Gjorde även slut med viktor idag....
Och sen drog ja o ewe hem till mig :)
o nu sitter ja hemma med sötnosen!
ska snart på träning!... Hörs sen bloggen =) puss o kram

Onsdag

Tjenare bloggen!
vaknade idag typ 20 i 9, fan ja försov mig :'(.. jaja sånt som händer ändå!
Sen drog jag till skolan o softade där..
Gjorde även slut med viktor idag....
Och sen drog ja o ewe hem till mig :)
o nu sitter ja hemma med sötnosen!
ska snart på träning!... Hörs sen bloggen =) puss o kram

Tisdag

Oj oj oj!... bloggade inget igår :O :(

Idag iaf så var jag först i skolan o sen typ nbär ja kom hem så var jenny hemma hos mig :)..
sen vi 6 typ halv 7 sådär, så drog ja till station o käkade pizza med innebandy laget! de va faktist riktigt mys :)
men nu ska ja göra annat hörs ppyssssssssssssssssssssss

Söndag

Tjenare bloggen!
Skulle gå upp klockan 8 idag för att vara vid väsby skolan klockan 09:45 men ja försov mig så ja vaknade 9... haha ja tänkte när ja vakna ba skit samma de är ändå ba skolan.. men sen kom ja ju på att de är match o ingen jävla skola -_- ... Så de blev de hetts hetts!
Sen drog ja hem o duschade osv o sen kom viktor! gjorde inte så mkt käkade mat o kollade på svenssonsvensson typ xD... När han drog så somnade ja i typ 2 timmar eller nått! fett skönt!

Imorrn är det skola o jag ska fan skräpa mig inte försova mig o så som jag gjorde mkt förra terminen.. utan vakna varje morgon o faktist göra nått i skolan, ser fram emot att gå dit imorrn :)

Ska snart gå o sova! puss

Lördag

Shuu!
Har pecis vaknat och ska ner o käka frukost :)
Idag ska ja ba vara hemma o ta de lungt!. o typ leta hundar med pappa ;)

Pusssssssss

Fredag

Dålig uppdatering!.. ja ja vet!
Iaf shuu söta ungar!
Idag så har ja ba gått hemma o tråkat på dagen!.. sen helt plötsligt så var klockan 6 o ja skulle lixom va på träning halv 7 så hets hets!.. asså att träna idag va nog de roligaste på hela dagen!.. För nu på kvällen så va typ nåra uppe på gårn så ja o jonna drog dit.. men de suger verkligen ;O...
Får se om det händer nått annat kul ikv kanske drar ut eller ser på film eller nått!..får helt enkelt se :)
pussssssss

skit rolig kväll... verkligen inte....

Tjenare alla!
Marre s kom hem till mig ett tag o sen drog jag o jonna upp till gården hände ju typ ingenting där :O.. brukar vara as mkt folk där men idag va de typ dött :(.. jaja de va ju inte så jätte kul där så man kunde väl lika bra ha suttit hemma o tråkat vid datan/tv:n xD...

min syster skickade kort på min gamla hund trixi, ett som blev tagen för nån sommar sen :).. tycker personligen att han är skit sööt så nu ska ni oxå få se han ;)

Nu ska ja typ chilla lite vid tv:n kanske kommer någon bra film!? :)... oooh yes snart börjar andraavenyn! älskar!!!
Hörs pussss


Söt vah? :)


igår...

Jag o jonna va inne hos jani igår kväll :) .. sen så tog ja o jani lite bilder kolla!

söta vaaah? (:


Torsdag

Hejhej alla sötnosar!
Började dagen idag med att fixa mig tillsammans med jonna som sov hos mig :)
Sen drog vi hem till henne o lämnade lite saker sen så sprang vi ner till bussen!
vi åkte till centrum o så drog vi till ungdomsmotagningen, sen när vi skulle därifrån så träffade vi michelle o ida o så tog vi en cigg med dom ;).. sen drog vi hem till jonna o nu har vi precis käkat middag o ska snart hem till mig, för marre s kommer förbi en snabbis =)... Får se vad som händer ikv, är fett taggad på att göra nå kul... menmen de får vi ju se om de blir!
Hörs sen, puss på er!

19:00

Shuuu alla =)
kom precis hem till jenny med jonna och vi ska nog spela cs eller nog o nog vi ska spela cs!
Sitter nu o väntar på att dom andra ska komma in på steam, men dom e lite sega får se vad som kanske händer senare ;)
pussssssssss

16:28

Yoo!
kom hem från jonna kanske för 30 min sen o nu har jag precis duschat men ska ner o käka nått =)
Men vad händer ikv? :O:O:O:O

pusss

Onsdag

Tjenar bloggen! sorry för dålig uppdatering!
ska berätta lite kort om vad jag gjorde igår!
I går så var jag först på djursjukhuset o skulle avliva min hund..
Sen drog jag hem så drog ja o jenny till express där vi mötte jonna.. sen senare så somnade jag hos jonna!


Rest in peace trixi <3!

02:25

Yoo alla läsare!
ska gå o sova nu måste ju upp tidigt imorrn!
ska ju hinna duscha innan djursjukhuset!...
vi hörs imorrn        pussssssss

fail!!!!!!!!!!!!

hahahahahhahaha ja döör!
va förbi moa idag o hämtade mitt smink eller typ för 2 timmar sen! aa så när ja e på g hem igen så kommer det en kille som ser ut som jani, o jag skojar alltid me han o kallar han fetto o sånt.. aa så ja ba vart ska du fetto hahaha aa sen ba kollar ja bort för de inte va han hahahahahhahahaha ni fattar nog inte men de va iaf as kul!
puss

hahhaha

Hahahahhahaha jag tror jag dööör!
sitter just nu o kollar in facebook... där jag hittade en tjej som heter emelie som har ett as gamalt kort på oss när vi skulle vara tomtar :P.. hahahhaha ja döör vi va as små ju :)
Ni måste se bilden, för den e inte o leka med!

hihihihi, sööta va? ;)

17:38

tjena läsare!
vad har ni alla för er?.. själv har jag iaf precis käkat middag :)
Sitter just nu o tråkar sönder :'( ... väntar på att jenny ska komma!
haha, hon måste sova här för imorrn ska hon med när vi ska avliva trixi!.. asså trixi är min hund ;)

men vi hörs sen! hoppas det händer nått kul ikväll... är så trött på att bara sitta hemma o göra ingenting!?
puss <3

måndag

Heej!
Har precis kommit hem, jag och mamma har vart på ikea!
Vi hittade typ ingenting.. skulle köpa två stolar för igår köpte dom bara 6 men vi behöver 8 xD.. men idag när vi kom dit så hade dom inte hissats ner från lagret än -_- ...
Ajuste vi va förbi rusta på vägen hem oxå.. så när jag går där inne är de något mångo som sjunger, lende guld bruna ögon.. ni vet vilken låt va? a men iaf så kollar hon på nått annat mångo! hahahahahah ni skulle sätt höll på att dö av garv asså!

Jaja vi hörs ska nog spela lite cs nu för de va as länge sen! pussssss

20:39

Yooo!
När ja kom till stallet visade annelie mig vart alla saker var, eftersom att dibbe har flyttat till ett annat stall... stallet ligger mitt emot smdbystallet!
När vi hade mockat o fixat hö, så drog vi ner o hämtade hästarna.. hon har två hästar.. d-ponny (dibbe) och en häst (lillan).. Efter fixade vi dom o så drog vi ut o bara skrittade när vi hade ridigt i typ 20 min så kännde jag hur jag typ blev yr o kännde att min kropp inte ens orkade hålla upp mig i sadeln, så sa ja till annelie att jag kännde mig spy färdig o hoppade av o gick rästen av biten med dibbe.. sen så gick vi in o ja höll på att svimma så jag gick in på toan o typ dog.. när jag började känna mig bra eller bättre så gick jag ut o då hade hon redan fixat klart dibbe.. så jag fick en påse ifall jag skulle spy i bilen så körde hon turbo hem! Tack för att du fixade dibbe!
När jag precis kommit innanför dörren hemma så spydde ja dirr på toan fett äckligt!
men iaf så somnade jag sen o sen spydde jag inge mer!
Asså jag är inte magsjuk om ni trodde det!.. de var typ för mens verk :/ ... Börjar få så oftare o oftare :'(

Nu har jag precis iaf kollat på motorcrossed, det är en engelsk film... och för dig som inte sätt den ladda ner den o kolla på den, för den är verkligen bra!

Ska kolla lite vid datan, vi hörs sen! pusss


Söndag

Tjenare alla mina små söta läsare!
Vaknade idag vid 12 gick upp o käkade frukost och kollade lite tv!
För ett tag sen så kom mamma o pappa hem, med linus... Nu gör jag inte mkt! ska snart åka till stallet för att hälsa på min gamla medryttar häst eller ponny, Dibbe!.. Saknar fan att rida på honom :/... om han inte står förlångt bort så ska jag nog börja med det igen!.. jaja ska nu iaf klä på mig för snart så kommer hans ägare o hämtar mig :)

Såg oxå nyss att evve har skaffat en blogg :) Kolla in henne oxå http://evelinaketo.blogg.se/ .. Puss puss


Dibbe <3

01:23

Tjenare bloggen!
Har precis käkat glass o suttigt o kollat på stockholm horse show eller va de heter :P
ska spela nått roligt cross spel nu på datan och sen ska jag nog sova!
Hörs puss puss

lördag

Sorry bloggen för dåligt uppdatering!... ska skärpa mig nu! Lovar ;)

Idag gick jag upp typ 10 över 5, för att klockan kvart över 6 vara vid scandic hotel mitt emot bk..
Skulle mötta innebandy laget där.. För vi skulle till hemköp inne i stan för att räka varer och sätta lappar på dom så folk kunde se hur många det var ;)
När vi var klara drog alla till doonken.. sen dom som skulle åka med pillan sprang till hennes bil så det bara var jessica o denise kvar där... och de va tjafs om denise macka den va typ inte klar o sen får hon en helt kall så hon kastar den på doonkens funster! hahahahahah de lät as kul! var ju inte där men iaf... Tycker lite synd om henne oxå som inte fick en bra macka!...
Nu har jag precis duschat ska ringa viktor.. o sen ska jag ringa moa för glömde mitt sminka o lite saker hemma hos henne på nyår xD... ska klä på mig nu hörs sen puss!

RSS 2.0